maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sormuksen etsiskelyä ja värien kirjoa...


Eilen tuli sitten ostettua prismasta "hieman" värikkäämpää lankaa (Novita - Tivoli) pitihän sitä heti kokeilla vauvan settiin, ja kyllä onkin pehmeää lankaa ja ihan mukavaa neuloakkin, eilen syntyi sukka ja tumppu samalla kun katselin illalla telkkarista National Treasuren toista osaa. Tänään jos saisi näille vielä parit aikaiseksi kaiken muun lomassa.

Ohjelmassa siis sen täydellisen sormuksen metsästys, koriste ideoiden haaliminen DIY hengessä. Aamulla käytiin katsastamassa paikallinen koruliike ja sieltä ei kyllä löytynyt niin yhtään mitään, myyjäkin vaikutti apealta vaikka normaalisti hän on todella pirteä ja hyvän tuulinen, no sainpahan jätettyä sentään Kalevala Helinä sarjan rannekorun pienennettäväksi joka on ollu tarkoitus tehdä jo reilun vuoden... Ja mieheni jätti oman sormuksensa kaiverrettavaksi, hänelle emme osta sormusta ollenkaan vaan hän ottaa isänsä vanhan vihkisormuksen uusiokäyttöön :) Saimme myös haettua lomakkeen naimisiin menon esteiden selvitystä varten (Mikä se ikinä nyt oikeelta nimeltään olikaan)



Sormuksesta vielä sen verran että kyllähän se kiva sormus on löytynyt mutta vielä voi vaihtoehtoja harkita jos ei muuta löydy niin tämäkin on kyllä ihan. 
Vaikkakin ykkös valinta olisi ollut Kalevala korun Fligraani, mutta siihen ei kyllä budjetti riitä millään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti